Praten over verlies

Weer bereikbaar van 16:00 tot 22:00

Chat is offline

Zondag 12 februari 2017 – lezing Manu Keirse

Op het vlak van rouwverwerking is Manu Keirse een autoriteit: zijn lezingen trekken volle zalen, zijn boeken zijn bestsellers. Hij is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en deeltijds hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

Hoe kun je elkaar helpen verlies te overleven? Manu Keirse besteedt aandacht aan het verdriet van de rouwende en ook aan de kinderen en grootouders. Hij gaat in op de verschillen in stijl van rouwen tussen mannen en vrouwen. Het wordt een lezing met concrete en praktische tips. Een must voor al wie van betekenis wil zijn voor mensen met verdriet in hun familie, vriendenkring en werksituatie.


Locatie en tijd

De lezing vindt plaats bij Monuta, Ringweg Dorrestein 9, 3817 ES te Amersfoort.
De zaal is open vanaf 13.00 uur en de toegang is gratis. De vrijwillige bijdrage worden besteed aan de activiteiten rond Steun bij rouw. https://www.humanitas.nl/programmas/steun-bij-rouw/
De lezing begint om 13.30 uur. De middag zal worden ingeleid door René Borkus, bestuurslid Humanitas Eemland. Na de lezing is er tijd om vragen te stellen en contact te leggen met de coördinatoren van Humanitas Steun bij rouw. De middag eindigt om 16.00 uur.

Aanmelden
In verband met de te verwachten drukte is vooraanmelding gewenst. U ontvangt geen ontvangstbevestiging van de reservering. Mocht u naar aanleiding van eerdere berichten al hebben gereserveerd, dan staat u op de gastenlijst.
Email: rouwcafehumanitaseemland@gmail.com Telefoon: 033-4790840